Головне

П'ятенко: Якби грали на Оболонь-Арені, шансів було б більше

10.05.2015 22:51 186 0

Донецький Металург розгромно поступився Динамо, бо гравці допускали дитячі помилки.

Про це на післяматчевій прес-конференції сказав головний тренер донеччан Володимир П'ятенко, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Звичайно, рахунок сьогодні, можна сказати, розгромний. Але, я думаю, на гру ми вибрали правильну тактику. Перш за все, хотіли пресингувати Динамо на їхній половині поля. Грати активно, пресингувати, не давати бігти, не давати розвернутися", - сказав він.

За словами наставник, футболісти київського Динамо індивідуально швидкі, і командна швидкість у них висока.

"Єдине, що у нас сьогодні не виходило - перехід з оборони в атаку. Налаштовували футболістів: відібрали м'яч, грати вперед, потрібна агресія в атаці, швидкість в атаці. Тому що по іншому ми Динамо не обіграємо. На це налаштовувалися, але, на жаль, сьогодні футболісти дуже багато грали назад при відборі м'яча, і, при всьому при цьому, допускали дитячі помилки", - пояснив він.

"Помилялися у передачах назад, тому, напевно, і такий рахунок. Чотири м'ячі з шести, можна сказати, привезли самі собі. І плюс ще, суперник нас пробачив у двох-трьох моментах, які ми створювали самі собі", - зауважив П'ятенко.

Грати на Олімпійському з Динамо, зауважив тренер, дуже важко, адже кияни - це технічна, тактично грамотна команда.

"Тому, якби ми грали на Оболоні, можна так сказати, "домашній" арені, думаю, звичайно ж, шансів було б більше. Але обставини вище нас - грали тут, - підсумував він.

Коментарі ()