Головне

Ці три очки дають нам дуже багато відповідей, - Йовічевич

10.05.2015 21:32 363 0

У Карпатах розуміли, що матч з Чорноморцем буде важким, і гравцям львів'ян потрібно буде терпіти.

Про це розповів головний тренер "зелено-білих" Ігор Йовічевіч, якого цитує офіційний сайт одеського клубу.

"Відчуваю себе сьогодні щасливим. Я гордий за свою команду, за її працю та працездатність, за виконання всіх настанов та ідей, над якими працювали протягом тижня. Очікували важливий для нас поєдинок, серйозно налаштовувалися. Важкий матч, у якому команда повинна була терпіти", - сказав він.

"Чорноморець дуже щільно, компактно грає у захисті. І, зрозуміло, нам не вистачало простору, щоб атакувати та комбінувати краще для створення моментів. Особливо у першому таймі. І, постійно контролюючи м'яч, ми не давали супернику скористатися його найкращою зброєю - контратакою", - додав наставник.

За словами Йовічевича, у другому таймі команда додала у швидкості, і на полі можна було побачити те, що відпрацьовує команда на тренуваннях.

"А після додавання швидкості у суперника з'явилися дірки між лініями. І тому для вболівальників краще виглядав другий тайм. Ми були швидшими, динамічнішими, грали вертикально, постійно націленими на ворота Чорноморця. Це все - за рахунок того, що вдалося розтягнути оборонні побудови суперника", - зауважив він.

"Ці три очки дають нам дуже багато відповідей і переконують гравців з уболівальниками у тому, що ця перемога не була випадковою. Я радий за хлопців, знаю наскільки їм зараз складно через сьогоднішню ситуацію. Хочу подякувати керівництву клубу за підтримку, це і їхня перемога теж", - підсумував тренер.

Коментарі ()