Головне

Павлов: Я ніколи не караю футболістів за сміливість

10.05.2015 18:48 442 0

У тренерського штабу Іллічівця немає претензій до оборони та воротаря після матчу з Металургом.

Про це заявив головний тренер маріупольців Микола Павлов, якого цитує офіційний сайт запорізького клубу.

"Нам забили м'ячі, які важко було взяти. Претензій до оборони та воротаря, звичайно, немає, але у футболі є таке правило - якщо не забиваєш ти, то завжди отримуєш гол у свої ворота", - сказав він.

"По змісту гри, по відношенню до гри я не можу пред'явити претензій не тільки по самовіддачі, але і по самій грі. Ми ні в чому не поступалися Металургу. Грати без вболівальників, не для уболівальників - це дуже складно", - додав наставник.

За словами Павлова, він ніколи не карає футболістів за сміливість, адже взяти на себе відповідальність бити 11-метровий у тому місті, де ти грав, не кожен візьметься.

"Я ніколи у своїй кар'єрі тренера не призначав футболіста, який повинен бити пенальті. Я вважаю так - коли воротар бере м'яч, то це його майстерність, а коли воротар змушує пробити повз ворота - це взагалі вище всіх похвал. Незабитий пенальті - це і заслуга Старцева", - зауважив він.

"Хочу сказати, що переміг Металург, забивши 2 хороших голи, завдяки індивідуальній майстерності двох гравців, яка на порядок вища, на жаль, майстерності гравців нашої команди", - підсумував Павлов.

Коментарі ()