Головне

Павелко: Інцидент з перенесенням гри Олімпік - Динамо - відповідальність Прем'єр-ліги

04.05.2015 08:11 328 0

Інцидент з перенесенням півфінальної зустрічі Кубку України-2014/15 Олімпік - Динамо - це відповідальність Прем'єр-ліги.

Про це в ефірі програми "Великий футбол" заявив президент Федерації футболу України Андрій Павелко.

"Сьогодні цей інцидент - це відповідальність Прем'єр-ліги. У нас буде серйозний розбір підходу до цього питання Прем'єр-ліги. На найближчому засіданні Комітет з безпеки стадіонів займатиметься цим питанням", - сказав він.

"Це питання чітко прописане у регламенті: за поведінку вболівальників відповідає команда-учасниця. Ми повинні розуміти, що кожна команда повинна працювати зі своїми уболівальниками та не допускати таких проявів", - додав очільник ФФУ.

За словами Павелка, у даному випадку є недопрацювання клубу у спілкуванні зі своїми уболівальниками, що і дало цей ефект.

"Усі розуміють, наскільки важливий порядок при проведенні матчів і масовому скупченні людей. Наскільки я знаю, у Динамо декілька угрупувань уболівальників. Їх потрібно запросити та розмовляти з ними за одним столом, а не так, що це ніби не наша проблема", - зауважив він.

"У першу чергу, несе відповідальність клуб. Найголовніше - недопрацювання Прем'єр-ліги та футбольного клубу зі своїми уболівальниками, з якими необхідно працювати", - цитує Павелка Террикон.

Коментарі ()