Головне

Прем'єр-ліга. 22 тур. Динамо - Говерла 6:0. Матч без інтриги

04.05.2015 22:27 374 0
Прем'єр-ліга. 22 тур. Динамо - Говерла 6:0. Матч без інтриги

Київське Динамо у матчі 22 туру розгромило Говерлу у Києві з рахунком 6:0. Для команди В`ячеслава Грозного такий рахунок можна вважати навіть прийнятним. У ворота ужгородців могло влетіти більше десятка м`ячів у цій зустрічі. Заборона грати в цій грі орендованим гравцям Динамо практично на нівець звела інтригу в цій зустрічі ще до її початку.

З перших хвилин гри стало зрозуміло, що Говерла в цій грі буде задоволена не надто розгромній поразці. Але не вийшло в Говерли відскочити. Цей матч зовсім був не схожий на гру Прем`єр-ліги. Грало лише Динамо, а гості робили спробу грати у футбол, але зовсім невдалу. Захист Говерла нагадував прохідний двір, де грав лише воротар - Бабенко. Завдячуючи вдалій грі голкіпера Говерли у цій грі не був встановлений новий рекорд України за кількістю забити голів в одному поєдинку.

Перший тайм Динамо завершило з розгромним рахунком рахунком 5:0. Кравець з Ярмоленком оформили по дублю, по черзі змінюючи рахунок на табло. А наприкінці першої 45 хвилинки п`ятий гол на свій рахунок записав Сидорчук.

На початку другому тайму все той же футбол: Динамо атакує, але вже не забиває, а Говерла мучається, а не грає. Шостий гол у ворота гостей забив Теодорчик. Шанси оформити по хет-трику втратили Ярмоленко та Кравець. У гостей було аж чотири удари повз ворота... Ось і все на що награла Говерла у цій грі.

У результаті Динамо зробило ще один крок до довгоочікуваного чемпіонства, а заборона грати орендованим гравцям зробила ще одну гру чемпіонату України простою формальністю для гранда.

Коментарі ()