Головне

Суркіс: Гельзін повинен бути задоволений, що матч пройшов без ексцесів

30.04.2015 18:29 403 0

Напередодні кубкового протистояння Олімпіка та Динамо було очевидно, що виникне проблема з уболівальниками, які захочуть потрапити на гру.

Про це заявив президент київського клубу Ігор Суркіс.

"Олімпік - нові люди у вищому дивізіоні, і нічого не хочуть чути. Було ж очевидно, що буде проблема. Не можна так доводити фанатів, продавати квитки по 150 гривень", - сказав він.

"Не можна піднімати ціну за рахунок ажіотажу, не можна грабувати людей. Потрібно їм спасибі сказати за те, що вони сьогодні приходять і дивляться футбол. Час трохи змінився, і ми повинні жити у сьогоднішніх реаліях", - додав президент "біло-синіх".

За словами Суркіса, президента Олімпіка Владислава Гельзіна взагалі ніхто ні про що не просив, найголовніше, що матч пройшов без ексцесів.

"Цим повинен бути задоволений і Гельзін, і я цим дуже задоволений. А те, що він іде назустріч чи ні... Він повинен був надавати ті поля, які сьогодні відповідають рівню Прем'єр-ліги, тоді ми будемо грати де завгодно. Ми ж не відмовляємося!", - зауважив він.

"Куди нас покличуть, там і будемо грати. У нас сьогодні є можливості не їздити на поїзді, а літати на матчі літаком. Тому я доставлю команду туди, куди нам скажуть", - цитує Суркіса-молодшого "Динамомания".

Нагадаємо, Гельзін пообіцяв зняти Олімпік з чемпіонату, якщо на команду будуть тиснути.

Коментарі ()