Головне

Гельзін обіцяє зняти Олімпік з чемпіонату, якщо на команду будуть тиснути

30.04.2015 11:19 776 0

Президент донецького Олімпіка Владислав Гельзін залишився невдоволений перенесенням матчу з Динамо і в ефірі телеканалу "Футбол 1" заявив, що готовий зняти команду з чемпіонату у разі, якщо на клуб знову буде зроблено тиск.

"Учора пізно увечері наша служба безпеки побачила некоректні висловлювання на адресу Олімпіка на сторінці уболівальників "Динамо", про те, що вони збираються робити безлади під час матчу. Ми відразу відреагували. Я особисто в пів на другу ночі подзвонив в Динамо. Говорив з главою служби безпеки, уранці спілкувався з Ігорем Суркісом і Сергієм Мохником.

Потім звернулися з цієї проблеми до ФФУ і УВД Києва. Я вважаю, що не потрібно нас примушувати грати під тиском, порушується спортивний принцип: ми не можемо грати два матчі у Динамо в гостях. А стадіон ім.Баннікова сертифікований ФФУ. Ми нічого не порушували. І ще раз буде така провокація з боку неадекватних фанатів, ми або знімемося з чемпіонату, або гратимемо там, де нам хочеться.

Ми під тиском грати не будемо! Вважаю, що якби Динамо хотіло цей момент утрясти, воно б утрясло. Я через службу безпеки Динамо запропонував особисто зустрітися з керівниками фан-рухів, але надійшла відповідь, що вони не хочуть зустрічатися, - цитує Гельзіна xsport.ua.

Коментарі ()