Головне

Павлов: "На тлі грізного суперника хлопці показали себе гідно"

26.04.2015 19:44 305 0

Іллічівець на останньому місці в таблиці УПЛ повинен були знаходитися ще після турів п'яти-шести.

Таку думку висловив головний тренер маріупольського клубу Миколав Павлов, який прокоментував поразку своєї команди від Дніпра (0:1) в матчі 21-го туру української Прем'єр-ліги.

"По-перше, хочу привітати Дніпро з виходом у півфінал Ліги Європи. Це заслужений успіх команди. Що стосується сьогоднішнього поєдинку, то по грі ми виглядали непогано. До наших хлопців претензій немає. На тлі грізного суперника вони показали себе гідно", - зазначив тренер.

"У нас на позиції центрального захисника діяв Вакуленко, який до цього був "опорником". Зіграності, природно, немає. Якщо футболіст помиляється, то його змушують помилятися. У цьому заслуга досвідчених гравців Дніпра", - передає слова Павлова matchday.ua.

На думку тренера, Іллічівець на останньому місці в таблиці УПЛ повинен були знаходитися ще після турів п'яти-шести.

"Ми на останньому місці в таблиці повинні були знаходитися ще після турів п'яти-шести. Там були Карпати, з яких зняли дев'ять очок. Ми не літаємо в хмарах, і наша позиція - об'єктивна. У тих же Карпатах молодь працює вже три роки у всіх турнірах. А в Маріуполі у нас в чотирьох вікових категоріях ніхто ніде не грає", - пояснив Павлов.

"Ми тільки починаємо підпускати наших хлопчаків. Їм ще важко і потрібно буде пройти такий шлях. І навіть враховуючи нинішній стан Прем'єр-ліги, не всі готові грати на такому рівні", - зазначив Павлов

Коментарі ()