Головне

Фінал Ліги Чемпіонів на Олімпійському хочуть провести під час святкування Дня Києва

23.04.2015 18:34 780 0

У четвер, 23 квітня, відбулася перша робоча зустріч з підготовки досьє-заявки на право проведення фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА сезону 2016/2017, 2017/2018 або 2018/2019 років у Києві на НСК Олімпійський.

За словами президента ФФУ Андрія Павелка, цей крок стане новим позитивним витком у розвитку іміджу національної асоціації й українського футболу в цілому, інформує офіційний сайт ФФУ.

"Мета даної ініціативи - повернення України на футбольну карту Європи у якості одного з амбітних гравців. А це, у свою чергу, передбачає залучення країни до проведення змагання найвищого рівня, яким є фінал Ліги Чемпіонів", - сказав він.

У робочій нараді взяли участь заступник Міністра молоді та спорту України Микола Даневич, перший заступник голови Комітету з питань стадіонів і безпеки проведення змагань Іван Федоренко, начальник відділу спортивних споруд Управління сім’ї, молоді та спорту КМДА, генеральний директор НСК Олімпійський та інші профільні фахівці.

Під час наради було проаналізовано досвід проведення фінальної частини Євро-2012. Також учасники зустрічі обговорили основні напрями роботи та першочергові завдання.

Зокрема, було внесено пропозицію розглянути можливість проведення фінального матчу Ліги Чемпіонів під час святкування Дня Києва.

Наступна зустріч для обговорення цього проекту відбудеться 29 квітня.

Коментарі ()