Головне

Палкін: Сьогодні український футбол поставлений на рівень нижче плінтуса

20.04.2015 10:21 310 0

Генеральний директор донецького Шахтарая Сергій Палкін в ефірі програми "Великий футбол" на каналі "Футбол 1" розповів про своє бачення реформування чемпіонату України :

-"Ніякій значущості для країни і для уболівальників цей футбол не представляє взагалі. Це говорить про те, що треба щось міняти.

Коли ми зробили пропозицію по реформуванню, більшість клубів української Прем'єр-ліги дали добро на зміну формату. На жаль, тоді ФФУ під тиском певних клубів - ви уявляєте, яких - відмовилася від нашої ідеї. А сьогодні ми бачимо результат тих рішень, які не були прийняті правильно.

Сьогодні український футбол поставлений на рівень нижче плінтуса. У європейському футболі існує 54 асоціації, з яких 60% вибирають нестандартний формат чемпіонату.

Це говорить про те, що люди роблять все, щоб рівень чемпіонату, відвідуваність, рейтинги трансляцій і доходність збільшувалися. У нас нічого не робиться взагалі. Якщо в наступному сезоні ми не змінимо формат, це буде кінець українському футболу, - цитує Палкіна Террикон.

Коментарі ()