Головне

Маркевич: "Ми постараємося пройти далі, це однозначно"

15.04.2015 20:45 344 0

Брюгге добре обороняється і грає на атаку.

Про це на передматчевій прес-конференції  заявив головний тренер дніпропетровського Дніпра Мирон Маркевич, який прокоментував майбутній матч 1/4 фіналу Ліги Європи проти Брюгге.

"Я вивчав Брюгге, вони не дають розвернутися супернику, грають компактно, постійно грають на випередження. Команда не просто так не програла жодного матчу в Лізі Європи. Вони добре обороняються і грають на атаку", - зазначив тренер.

"Ми, в принципі, нічого не змінюємо - і вдома, і на виїзді намагаємося грати однаково, виходячи з того, хто з футболістів у нас є. Я особливої ​​різниці не бачу: вдома починати або на виїзді. Все одно", - сказав фахівець.

На думку Маркевича, Дніпро не зможе виграти Лігу Європи.

"Я залишився при своїй думці, Дніпро не виграє Лігу Європи, але ми постараємося пройти далі, це однозначно. На нас ніхто не ставив, що ми будемо в чвертьфіналі. Так що ми скромно себе ведемо", - зазначив він.

"Що завтра може вплинути на результат? Настрій команди, самовіддача. Завтра перший етап, а вирішуватися все, думаю, буде в Києві", - підкреслив Маркевич, слова якого наводить matchday.ua.

Коментарі ()