Головне

Ребров: "Фіорентина - це досвідчена, сильна команда, але ми готові до зустрічі з нею і будемо намагатися її перемогти"

15.04.2015 19:44 320 0

Нинішня Фіорентина - це дуже сильна команда.

Про це на передматчевій прес-конференції заявив головний тренер Динамо Серній Ребров.

У четвер відбудуться перші матчі 1/4 фіналу Ліги Європи.

"Велозу і Хачеріді вже в строю. Повернувся до повноцінних тренувань в загальній групі і Владислав Калитвинцев. Але у нас є ще одне тренування до матчу, після неї подивимося на готовність і стан футболістів, після чого і приймемо рішення по складу. У нашому ж лазареті, на щастя, вже немає нікого з тих, хто недавно отримав травми", - повідомив Ребров.

"Нинішня Фіорентина - це дуже сильна команда. І я б не став робити особливий акцент на тому, що вона зазнала розгромних поразок у двох останніх матчах. По-перше, це були поєдинки зовсім інших турнірів. А, по-друге, до цього у всіх матчах Фіорентина демонструвала гру дуже високого рівня", - зауважив тренер.

За його словами, у команди Монтелли дуже високий відсоток володіння м'ячем.

"При цьому команда дуже добре контролює м'яч, навіть поступаючись з рахунком 0:3. Згідно зі статистикою поєдинку з Наполі, який Фіорентина програла саме з таким результатом, у нашого суперника був більш високий, ніж у неаполітанців, відсоток володіння м'ячем. Одним словом, незважаючи ні на що, команда намагається контролювати гру, завжди виходити в атаку, дорожити м'ячем", - сказав Ребров.

"Ми подивилися достатньо матчів за участю Фіорентини і зуміли зробити висновки щодо того, наскільки серйозна у цієї команди ротація складу, наскільки велика в цьому складі кількість гравців, які мають досвід виступу в провідних європейських чемпіонатах. Це досвідчена, сильна команда, але ми готові до зустрічі з нею і будемо намагатися її перемогти", - підкреслив Ребров, слова якого наводить dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()