Головне

Прем'єр-ліга. 19 тур. Динамо - Зоря 2:2. Реброву перед Фіорентиною є над чим поміркувати

12.04.2015 19:20 942 0
Прем'єр-ліга. 19 тур. Динамо - Зоря 2:2. Реброву перед Фіорентиною є над чим поміркувати

Динамо і Зоря зустрілися між собою вдруге за п'ять днів. Гра знову пройшла в Києві на стадіоні ім. Валерія Лобановського. Двоматчеве кубкове протистояння залишилося за киянами. "Біло-блакитні" виграли і в повторній грі, впевнено реалізувавши перевагу, яку було отримано після першого матчу. Обидва головні тренера перед матчем заявляли, що гра в рамках чемпіонату буде відрізнятися від того, що команди показали в середу - у підсумку так воно і сталося.

Кияни вже з перших хвилин взялися за справу і забили швидкий гол: Ярмоленко класно віддав на Сілву, Данило пройшов трохи правим флангом та виконав простріл на Кравця, який у падінні переправив м'яч повз Сантіні. Здавалося б, кияни свого не відпустят, але Зоря вже п'ять хвилин відновила паритет та інтригу у матчі. Привіз гол у свої ворота Драгович, який збив у карному Ліпартію, Козик у підсумку вказав на 11-ть метрів - Пилявський був точний. Через декілька хвилин Зоря і зовсім мало не вийшла вперед, але Хомченовський не зумів як слід розпорядитися подарунком центральних захисників Динамо, пробивши зльоту точно в Рибку.

Після цього гра в основному проходила на половині поля гостей. Кияни якнайшвидше намагалися знову вийти вперед, але багато поспішали, тому особливих моментів біля воріт Сантіні не виникало. Хороший шанс вийти знову вперед Динамо отримало на 36-й хвилині. Вернидуб-молодший порушив правила проти Гусєва на підступах до карного. Штрафний точно виконав Рибалка: удар вийшов настільки точним і сильним, що голкіпер Зорі навіть не поворухнувся - 2:1. Зоря руки не опустила і могла відігратися ще до перерви, однак дві класні нагоди втратив Будківський, який не скористився черговими "подарунками" від захисту Динамо, який, м'яко кажучи, виглядав сьогодні недуже.

У другому таймі перевага підопічних Реброва стала ще більш явною. Лідер чемпіонату України ататкував великими силами, створивши ще низку непоганих моментів, однак підвела реалізація. Небезпечні удари Ярмоленка, Буяльського та Беланда парирував Сантіні, а Ленс, перебуваючи у забивній позиції в районі кута воротарського, просто не зрозумів, що робити з м'ячем і відпустив його за межі поля.

За 30 хвилин до фінального свистка Вернидуб кинув в бій Любеновича, і ця заміна зіграла. Вже через 8 хвилин Желько відгукнувся на класний пас від Каменюки та зрівняв рахунок! Втім, знову виникають питання до захисників Динамо, які фактично одного залишили Любеновича у власному карному, давши йому пробити без перешкод. Гол Любеновича став останнім у матчі. Біля воріт Рибки та Сантіні виникали ще моменти, однак надійно грав захисит. У підсумку Динамо оступилося на рівному місці - тиск матчу з Фіорентиною явно позначився на діях гравців київського клубу.

Коментарі ()