Головне

Луческу: Український чемпіонат складається з трьох команд, плюс всі інші

11.04.2015 22:07 281 0

Український чемпіонат з футболу складається з трьох команд-грандів, плюс всі інші.

Про це після перемоги над Чорноморцем заявив головний тренер Шахтаря Мірча Луческу, якого цитує офіційний сайт клубу.
 
"Гра у деяких моментах була досить видовищною. Боротьба між хорошою до певного часу обороною Чорноморця та нашою атакою. Правда, можу відзначити деякі непогані контратаки суперника - вони часом проходили. Була досить інтенсивна гра з боку обох команд", - сказав він.

"Я дуже задоволений тим, що ми не потрапили у капкан нервів через те, що не забили відразу, а мали терпіння. У першому таймі у нас було чотири дуже хороших моменти. Не змогли відразу ж використати чисельну перевагу після вилучення футболіста Чорноморця", - додав Містер.

За словами Луческу, коли його підопічні змінили стиль гри, почали діяти коротко та швидко, то створювали дуже багато моментів, і деякі з них реалізували.

"Напевно, не залишалося питання про переможця - ми заслужено виграли. Хочу відзначити і Чорноморець, молоду команду", - зауважив він.

"Навіть коли ми втрачали очки або програвали, то теж створювали багато моментів. На жаль, реалізація у нас шкутильгає. Ну а сказати, що ми не мали великої переваги, я не можу. На жаль, наш чемпіонат складається з трьох команд, плюс всі інші. Це велика проблема", - підсумував він.

Коментарі ()