Головне

Прем'єр-ліга. 19 тур. Дніпро - Металіст 0:0. Молодь Рахаєва вистояла у Дніпропетровську

11.04.2015 22:08 1084 0
Прем'єр-ліга. 19 тур. Дніпро - Металіст 0:0. Молодь Рахаєва вистояла у Дніпропетровську

Металіст у поєдинку з Дніпром довів, що нічия із Шахтарем була аж ніяк не сенсаційним результатом. Так, цього разу харків'яни про атаку фактично і не думали, але "вдома", на відміну від матчу з "гірниками", відіграли на нуль. Що і дозволило їм вивезти одне очко з Дніпропетровська після зустрічі з принциповим суперником.

Ще трохи більше року тому було важко отримати завітний квиточок на матч Дніпро - Металіст. Але, на жаль, маємо ті реалії, які, і стадіон у Дніпропетровську заповненим на всі сто не був. Та і сам дух протистояння десь загубився у повітряному просторі непростого часу для України. Що там казати, якщо навіть така людина як Папа Гуйє зараз грає за Дніпро. До речі, у першому колі у Харкові він носив футболку Металіста.

Щодо самої гри, то Металіст був активним лише у перші хвилин десять, після чого зосередився на обороні власних воріт. Ігор Рахаєв після матчу не приховував, що був згоден на нічию, зазначивши, що наразі з Дніпром молодь Металіста змагатися ще не може. Наставник харків'ян цілком можна зрозуміти: грати на зустрічних курсах з дніпрянами - копати собі яму.

Натомість, в обороні "жовто-сині" відіграли чудово. У Дніпра за весь матч і моментів то обмаль було. Численні навіси Ротаня зі стандартів у цей день були приреченими. Тільки Дугласу вдалося двічі головою хитро пробити, але двічі м'яч полетів повз ворота. На цьому, власне, і можна завершувати звіт, адже реальних нагород у господарів і справді не було.

В останні хвилини Дніпро пішов на навалу (гостроти попереду додав вихід Калінича), проте створити реальну нагоду так і не зміг. У підсумку - 0:0. Молодь Рахаєва вистояла нічию у Дніпропетровську та продовжує боротьбу за четверте місце. Водночас, для дніпрян такий результат - болісний удар по амбіціях на срібло.

Коментарі ()