Головне

Прем'єр-ліга. 19 тур. Шахтар - Чорноморець 5:0. Здача другого тайму

11.04.2015 19:14 1084 0
Прем'єр-ліга. 19 тур. Шахтар - Чорноморець 5:0. Здача другого тайму

Донецький Шахтар отримав прогнозовану перемогу у матчі 19 туру УПЛ над одеським Чорноморцем. Нині стан справ у Шахтарі та Чорноморці - це дві великі різниці. Одеса  грає, як може, а Шахтар просто набирає очки у гонці за київським Динамо. Утім одесити в першому таймі зуміли дати бій Шахтарю. Підопічним Олаксандра Бабача вдавалося утримувати свої ворота "сухими" весь перший тайм. Добре грав у воротах Мартищук, а ще двічі гостей рятувала штанга та поперечка воріт.

Багато в чому долю матчу вирішило вилучення Олійника на 30-ій хвилині. Гравець Чорноморця прямою ногою пішов на Ісмаїлі та влучив йому в голову. Суддя Бондар відразу дістав червону картку, а Олійник навіть не сперечався. Щодо дій рефері в цій грі, то ще в першому таймі він мав призначати пенальті у ворота Шахтаря після того як м`яч в карному майданчику вручив у руку Степаненку. Але суддя цей епізод проігнорував як і боковий рефері, що був зовсім поруч з епізодом.

Сама ж гра була доволі грубою і Боднар показав сім жовтих карток та одну червону. Особливо "відзначалися" одесити, які тиждень тому вже погррали в американський футбол з київським Динамо.

У другому таймі Шахтар сповна поквитався з одеситами за нервовий перший тайм. На 61-й хвилині Дуглуа Коста зі штрафного пробив низом, і Мартищук мав виручати Чорноморець, але пропустив після нескладного удару. Далі голи посипалися один за одним. Протягом 20 хвилин у ворота Чорноморця влетіло ще три м`ячі та ще один вже в доданий арібтром час.

Після першого пропущеного голу одесити здалися і вже думали про закінчення матчу. Хоча гол перстижу вони мали шанс забити, коли після удару Васіна за Шахтар зіграла стійка воріт. В цілому таких матчів наприкінці чемпіонату ми побачимо ще багато, коли одна команда не може грати ліпше, а для іншої важливий тільки результат.

Коментарі ()