Головне

Кварцяний: "Арбітр багато свистів – це проблема всього українського футболу"

10.04.2015 22:01 526 0

Волинь у матчі із запорізьким Металургом більше атакувала, однак неправильно зіграла в обороні.

Таку думку в ефірі телеканалу Футбол 1 висловив головний тренер луцького клубу Віталій Кварцяний.

"Так, Волинь більше атакувала, але реалізація в завершальній стадії атак привела до того, що деякі просто балувались на полі. Я стояв і казав, що ми цю гру не виграємо, обов’язково хтось заб’є, якщо ми так халатно ставимося до моментів, які створювалися", - зазначив Кварцяний.

"Волинь в обороні зіграла цілком нормально? Неправильно зіграла! Просто не так масово атакувало Запоріжжя. Захист припускався помилок. Парцванія не думав. Більш тактично грамотно зіграв Польовий, а Жуніч і Новак не зустрічали. Жуніч зіграв на чотири з мінусом, а Новак не відібрав жодного м’яча", - поскаржився Кварцяний.

За його словами, Новак неправильно грає в обороні.

"Що це за захисник? Я з ним буду говорити, він так і не зрозумів. Манера "імітаційний відбір" приводить до того, що він повинен був зустрічати, а через те, що не зустрів, нам забили гол. Щось вижидає", - сказав фахівець.

"Чи задоволений я рішенням арбітра щодо пенальті? Якщо пенальті і фол останньої надії, то це явно червона картка. Чому ж жовта? Мабуть я правила не зрозумів. Окрім того, було ще дві руки. Але це такі моменти. Не хочу дії судді коментувати. Він багато свистів – це проблема всього українського футболу", - наводить слова Кварцяного ua-football.com.

Нагадаємо, матч Волині та запорізького Металурга завершився з рахунком 1:1.

Коментарі ()