Головне

Павелко умовив Шевченка повернутися до збірної України на матчі з Іспанією та Словаччиною

01.04.2015 09:41 501 0

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко умовив екс-гравця Мілана та Челсі Андрія Шевченко на нетривалий час відновити свою кар`єру футболіста, що допомогти національній збірній України у матчах відбору до ЧЄ-2016 з Іспанією та Словаччиною, в яких буде вирішуватися доля путівки до Франції.

Розмова з Шевченком у Павелка відбулася відразу після гри з Іспанією. Про це Павелко розповів в кулуарах стадіону Львів-Арена.

За його словами, перед зустріччю із Шевченком, він мав розмову з наставником збірної України Михайлом Фоменком, який підтримав його ідею про повернення Шевченка до збірної України на ключові матчі відбору до ЧЄ-2016 року. Фоменко погодився з думкою, що збірній Україні гостро не вистачає форварда. Тим більше, на невизначений термін з гри через травму вибув Роман Зозуля, а гра Артема Кравця не відповідає рівню збірної. 

За домовленістю із Шевченком, вже після 15 квітня він розпочне інтенсивні тренування в таборі київського Динамо в Конча-Заспі. Очікується, що якщо все буде гаразд, то Шевченко зможе зіграти в товариській грі з Грузією, що має відбутися на початку червня цього року.

Нагадаємо, що Андрію Шевченку 39 років. Відзначимо, що Раян Гіггз грав за МЮ до 40 років.

Матчі відбору до ЧЄ-2016 року зі Словаччиною та Іспанією пройдуть 8 вересня та 12 жовтня 2015 року.

Коментарі ()