Головне

Фоменко: "Сьогодні реалізації моментів немає, але з часом вона з'явиться"

31.03.2015 23:48 285 0

Збірна України створює багато гольових моментів майже з нульовою реалізацією.

Про це заявив головний тренер національної збірної команди України Михайло Фоменко, який прокоментував нічию із командою Латвії з рахунком 1:1 у товариському матчі, який пройшов на Арені Львів у Львові.

"Які можуть бути враження, коли в черговий раз ми створюємо багато гольових моментів майже з нульовою реалізацією, а потім пропускаємо необов'язковий м'яч? Футболісти залишили багато емоцій у попередній грі з Іспанією, тому нам потрібен був час, аби їх відновити. На жаль, у нас на вийшло цього зробити", - зазначив він.

"У зв'язку з майбутньою грою із Люксембургом ми просили Прем’єр-лігу перенести тури чемпіонату України. Чемпіонат закінчиться, і гравцям було б складно готуватися два тижні без офіційних матчів. Футболісти були б думками у відпустці", - сказав тренер.

Фоменко також додав, що ще протягом тижня футболісти будуть задіяні у матчах чемпіонату і кубку.

"А так, ще протягом тижня футболісти будуть задіяні у матчах чемпіонату і кубку, так що прийде час - будемо готуватися", - додав фахівець.

"Чому в Іспанії не вистачало останнього пасу та удару? Якщо мається на увазі останній пас, то в одних моментах була нелогічна остання передача, або ж в деяких моментах було складніше не забити, аніж забити", - сказав тренер.

Фоменко ще раз зауважив, що у збірної була відсутня реалізація.

"Напевно, Богу так завгодно, що у нас відсутня реалізація. Сьогодні реалізації немає, але з часом вона з'явиться. Будемо на це сподіватися", - підкреслив Фоменко, слова якого наводить офіційний сайт ФФУ.

Коментарі ()