Головне

Тимощук - про військових України: Воїни АТО - наші герої

25.03.2015 22:20 625 0

Півзахисник збірної України Анатолій Тимощук, як і інші гравці, відвідав у госпіталі українських військових.

Після цього він розповів про моральну підтримку бійців, мир у країні та новини, які він отримує від друзів, що проживають на окупованих територіях.

"Це наші герої, і ми зі свого боку підтримуємо їх, як можемо. Тому ми приїхали сюди, у госпіталь, щоб додати їм позитивних емоцій", - сказав він.

"Війна - горе для будь-якої сім'ї, для будь-якої країни, для будь-якого народу. Звичайно, хочеться миру, ми за мир у всьому світі, і мріємо про це. Як спортсмени ми, зі свого боку, будемо намагатися додати позитивних емоцій, щоб вони швидше одужали та повернулися у мирне життя", - додав Тимощук.

За словами гравця, який грає у пітерському Зеніті, по можливості він намагається стежити за подіями.

"Новини у різних країнах підносяться так, як їм вигідно, тому більше довіряю людям, які залишилися там, на Донбасі. Також намагаюся отримувати інформацію від родичів і друзів, які тут, в Україні", - зауважив він.

"Я дев'ять років грав і жив на Донбасі, тому там залишилося багато людей, з якими дружив і спілкувався. Вони у важкому становищі. Але ми за те, щоб швидше настав мир, і ми всі жили у мирі та злагоді. Сподіваюся, цей час настане якомога швидше", - цитує Анатолія MatchDay.

Нагадаємо, у цей же день разом з футболістами госпіталь для військових відвідав президент ФФУ Андрій Павелко. 

Коментарі ()