Головне

Зозуля: Я арбітру кажу: Тут нічого не було товариш суддя. А він мене матом посилає

23.03.2015 08:16 568 0

Нападник Дніпра Роман Зозуля розкриткував українських суддів, які також відповідають гравцям нецензурною лексикою.

"Коли ти судді кажеш "товариш суддя, не було пенальті", а він тебе на три букви посилає... Йому можна мене посилати, а мені не можна сказати, що він погана людина, не то свиснув? Він мені відразу жовту дає. Як мені йому відповісти? Я четвертому кажу: "тут нічого не було товариш суддя". А він мене матом посилає.

Усі думають, що судді вони такі - свиснуть і заспокояться. А судді посилають ще сильніше футболістів. Просто цього ніхто не бачить.

Коли Стрінич про себе матюкався, що м'яч вийшов. Він же матюкається по-хорватськи. Суддя підбігає і дає червону. Говорить, "я розумію хорватською". Клоун, нехай зараз поговорить хорватською з Каліничем.

Хорватську він розуміє... Багато було таких матчів, про Рамосі - через гру. А зараз по барабану, війна в країні. Зараз навіть не думаєш за тих суддів. Дай Бог їм здоров'я, тому рудому, як його...

І Шахтар вже не в Донецьку живе, а в Києві. І судді розуміють, що все міняється. Він же зараз не вийде в зухвалу і не засудить Дніпро. Зараз може по голові отримати, можемо його люструвати.

Треба усіх, до речі, люструвати. Нехай в мусорці посидять півгодини. Може, щось дійде до них. Вони ж не дурні, і починають трохи мінятися", - цитує Зозулю Трибуна з посиланням на Профутбол.

Коментарі ()