Головне

Грисьо: Коли був Суркіс у ФФУ, то всі люди в нього були професіоналами

22.03.2015 10:18 174 0

Екс-кандидат на посаду президента ФФУ Ярослав Грисьо дивується декотрим прізвищам в команді нового президента Федерації футболу Андрія Павелка.

Про це він розповів в програмі Пас.

"Трішки дивно, що така велика кількість (підтримала Павелка – ГС.), але маємо те, що маємо і повинні це визнати. Якщо ми не маємо прямих доказів, і ніхто не виступав із заявами, що були моменти, пов’язані з такою кількістю голосів, то ми повинні це (результат – ГС.) визнати і прийняти як належне.

Мені приємно, що це перші такі вибори за 20 років - де було три кандидати. В цій ситуації Коломойський в останні секунди себе висунув, щоб трішки розбурхати футбольне суспільство. Це добрий початок європейського напрямку. Моя кандидатура зрушила процеси, щоб ми дійсно бачили початок демократичних напрямків у футбольному господарстві.

Коли був Суркіс, то всі люди в нього були професіоналами. Тому на такому рівні була Федерація. Конькову не вдалося створити хорошої монолітої команди однодумців. Я був членом виконкому за Конькова, але якщо тобі не дають можливості працювати, то важко, щоб структура розвивалась. Тому я переконаний, що все буде залежати від того, як розуміє і як сприймає роботу Андрій Павелко. Все залежатиме від президента, оскільки всі ініціативи йтимуть від нього.

Багато хто хотів, щоб я зняв кандидатуру і був в цій команді (команді Павелка – ГС.). Я не проти бути в команді однодумців. Але це команда, в якій я не бачу поки що однієї цілі, одного напрямку. Безумовно, що тільки час покаже, наскільки добре вони будуть працювати. Тому, що до деяких прізвищ, які є в команді, виникають великі сумніви.

Незважаючи на те, що Павелко був в попередньому складі виконкому і був віце-президентом у Конькова, це все-таки молодий чоловік, 39 років, зі своїм новим баченням і новими ідеями. Дуже важливо, наскільки він особисто зможе втілити все в життя. Буде можливість оцінити, чи молодь має можливості і вміє втілити це (ідеї –ГС.) в життя, чи молодість це один з пріоритетів тому, що це молода людина, - цитує Грисьо Галичина спортивна.

Коментарі ()