Головне

Шовковський: "Для нас важлива кожна гра, ми зробили потрібні висновки, і тепер повинні зіграти краще"

18.03.2015 18:50 362 0

У Динамо на матч-відповідь з Евертоном є певні заготовки, які клуб спробує реалізувати.

Про це заявив воротар і капітан київського Динамо Олександр Шовковський, який взяв участь у передматчевій прес-конференції напередодні поєдинку з Евертоном в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи.

"Безумовно, підтримка трибун і комфорт дають дуже багато. Це впевненість, це додаткові сили, це додатковий гравець. У нас є певні заготовки, які ми постараємося реалізувати і, сподіваюся, що це дасть більший результат, ніж в Англії", - зазначив він.

"Для нас важлива кожна гра. Скрізь ставляться максимальні завдання і йде підготовка: вивчаються сильні і слабкі сторони, виробляється тактика і план на гру. Тим більше, зараз завдання одне: пройти в наступний раунд. Адже якщо не буде перемоги в цій грі - не буде і наступної гри", - зауважив він.

За словами СаШо, команда чекала такої гри, яку Евертон показав у першому матчі.

"Ми чекали такої гри, яку Евертон показав у першому матчі. Тут треба говорити, що в першому матчі нам не вдалося реалізувати план на гру", - сказав він.

"Звідси і такий результат. Але ми зробили потрібні висновки, і тепер повинні зіграти краще", - наводить слова Шовковського xsport.ua.

Коментарі ()