Головне

Ребров: "Ми повинні грати в іншому стилі, більш агресивному, і більше атакувати"

18.03.2015 17:49 592 0

Евертон сильний своєю командною грою.

Про це заявив наставник київського Динамо Сергій Ребров, який провів прес-конференцію напередодні матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи проти англійського "Евертону".

"Звичайно, ми внесемо корективи в порівнянні з першим матчем, тому що граємо вдома, перед своїми вболівальниками. Ми повинні грати в іншому стилі, більш агресивному, і більше атакувати. Лукаку? Лукаку - не єдиний небезпечний гравець в Евертоні. Евертон сильний своєю командною грою. Ми сподіваємося зробити все, щоб обіграти цю команду", - зазначив він.

"На жаль, відсутній Ленс, його відновлення займе мінімум 2 тижні. Бажаємо Джермейну якнайшвидшого одужання. Всі інші - в строю. Крім Макаренка ніхто не пропускає тренувань. Невелика травма є у Віди, але я сподіваюся, що з ним все буде нормально", - повідомив Ребров.

Тренер також прокоментував стан газону на НСК Олімпійський.

"Думаю, що якщо газон і стане краще, то ненабагато. Газон потрібно поміняти, але зараз для цього немає ні часу, ні можливості. Сьогодні на ньому ще проведе тренування Евертон, так що завтра подивимося", - сказав тренер.

"Але зараз про стан поля чомусь більше говорять журналісти, ніж ми. Так, газон в незадовільному стані, але ми повинні будувати свою гру, враховуючи цей фактор. Нічого страшного", - підкреслив Ребров, слова якого наводить 1927.kiev.ua.

Коментарі ()