Головне

Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Боруссія Д - Ювентус 0:3. Розгром по-італійськи

18.03.2015 23:56 694 0
Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Боруссія Д - Ювентус 0:3. Розгром по-італійськи

У матчі-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Ювентус зовсім не відчув супротиву дортмундської Боруссії на власному стадіоні "жовто-чорних". Після 2:1 в Турині багато хто очікував боротьби і запалу від команди Юргена Клоппа. Імітація боротьби від німців була, а ось футболу від господарів поля в цей вечір перед власним заповненим стадіоном так і не побачили.

Ювентус забив дуже швидко. Вже на третій хвилині Тевез зі-за меж карного майданчику пробив, а Вайденфеллер обрав неправильну позицію і банально не долетів до м`яча, який заплутався у сітці воріт. Забивши гол гості відразу зупинилися, і побудували триметрову захисну стіну у власній штафній.

Можливо, Боруссія і була готова до штурму воріт Буффона, але класичне катеначчо від італійців вже з третьої хвилини матчу зовсім збило з пантелику німецьку команду. Весь перший тайм Боруссія билася об цю стіну, але так і не зуміла хоча б чимось знервувати Буффона. Навіть жодного удару у площину воріт Ювентуса від господарів ми у першому таймі так і не побачили.

Класичний сценарій, коли одна команда вже не хоче, а інша просто не може, зробив перші 45 хвилин нудноватим, як для чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Але це зовсім не турбувало Ювентус, який готовий був навіть перепасовуватися на власній половині поля весь матч, абти тільки пройти до чвертьфіналу турніру, де вони останній раз грали у 2006 році.

У другому таймі стало трохи веселіше. Але не через гру Боруссії. Ройс, Обамеянг та Мхітарян були не помітні. А ось туринці забігали у заключній 45-хвилинці. Двічі сам на сам з Вайндефеллером виходив Мората, але так і не зумів переграти стража воріт Боруссії. На 63-й хвилині знаковий момент матчу - Боруссія вперше влучила у площину воріт Буффона. Трохи розім`яв Джанлуїджи Кампль.

На 70-й хвилині рахунок став 2:0 на користь команди з Італії. Після комбінації Перейра-Мората відбувся удар останнього, який забив у порожні ворота Боруссії вже з третьої спроби. Для Дортмунда - це був останній цвях в їх надії на чвертьфінал. Після пропущеного голу Боруссія і зовсім перестала грати, а Буффона можна було відправляти пити пиво до найближчого бару біля стадіону Дортмунда. Третій гол у ворота Вайденфеллера залетів на 79-ій хвилині після провалу в створенні штучного офсайду та покарання від Тевеза, який пробив воротаря господарів втретє у цій грі.

Матч вже можна було завершувати, але обидві команди ще десять хвилини мучили своєю грою уболівальників Боруссії. 

Коментарі ()