Головне

Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Барселона - Манчестер Сіті 1:0. Легка перемога "блаугранас"

18.03.2015 23:48 1082 0
Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Барселона - Манчестер Сіті 1:0. Легка перемога "блаугранас"

Каталонська Барселона без особливих пригод вийшла до чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Після комфортної перемоги 2:1 над Манчестер Сіті у виїзній грі, на Камп Ноу каталонцям вистачило одного м'яча, для того, щоб забронювати за собою місце в наступній стадії.

При цьому, підсумковий рахунок на табло не відображає перебіг подій на футбольному полі. Барселона настільки легко переграла Сіті, що не просто могла, а мала забивати як мінімум ще п'ять м'яів. Однак, від ганебного розгрому команду Мануеля Пеллегріні сьогодні врятував Джо Харт, який тягнув усе, що летіло в його ворота.

Лише в одному епізоді голкіпер англійського клубу не зміг виручити свою команду, і як наслідок - Барселона забила. Ракітичу на дальню стійку асистував геніальною передачею Ліонель Мессі, і проти удару хорвата з близької відстані у Харта практично не було шансів.

У другому таймі Сіті почав грати трохи активніше, але окрім декількох дальніх ударів і гострих прострілів у гостей попереду більше нічого і не вийшло. І навіть пенальті, призначений арбітром за фол Піке на останніх хвилинах, не повернув інтригу в гру. Цього разу свою майстерність продемонстрував Тер Штеген.

Каталонці до самого фінального свистка намагалися забити ще, але ні Неймару, ні Суаресу, ні Мессі зробити цього не вдалося. У підсумку, поставлене завдання Барселона виконала, тому спокійно може чекати на жеребкування 1/4 фіналу, яке визначить для команди Енріке нового суперника на шляху до трофею.

Коментарі ()