Головне

Ребров: Я б хотів, щоб ми іноді поверталися на стадіон Динамо

15.03.2015 23:59 535 0

Динамо провело хороший поєдинок проти Іллічівця у чемпіонаті, але вже подумує про наступні матчі.

Про це на прес-конференці розповів головний тренер киян Сергій Ребров, якого цитує офіційний сайт клубу.

"І мені, і всім хлопцям було приємно повернутися на цей стадіон. Це, справді, легендарний стадіон, і виходячи сьогодні на поле, я бачив, що і хлопцям подобається перебувати тут. Я б хотів, щоб ми іноді поверталися на цей стадіон. Тут дуже хороша атмосфера, і я радий, що ми сьогодні переконливо тут перемогли", - сказав він.

"По матчу - хороша гра, ми перемогли, рухаємося далі, готуємося до наступного суперника. Я радий, що у Динамо є конкуренція. Я радий, що Тео, виходячи на заміну, завжди підсилює гру. Насправді не завжди важливо, щоб футболіст виходив в основному складі", - додав наставник.

За словами Реброва, він бачить бажання Теодорчика, бажання Кравця, Мбокані.

"Неважливо, виходять вони в основному складі або з лавочки, з їх виходом посилюється гра Динамо. Це важливо. Я бачив мотивацію Тео сьогодні перед грою, до нього родичі приїхали. Звичайно, я його у будь-якому випадку поставив би, тому що він хотів грати. І він домігся свого, забив м'яч і взагалі зіграв дуже плідно", - зауважив тренер.

"Звичайно, нам цікавіше грати при більшій кількості глядачів. Ми на це сподіваємося і хочемо повернутися на Олімпійський. Я знаю, що зараз кинули всі сили, щоб відновити газон. Наскільки він стане краще - ми вже подивимося після матчів збірних", - підсумував він.

Коментарі ()