Головне

Дав можливість пограти іншим футболістам, - Маркевич

15.03.2015 20:26 332 0

У Дніпрі свідомо пішли на те, що у матчі із запорізьким Металургом вийшлов другий склад.

Це визнав головний тренер дніпропетровців Мирон Маркевич, якого цитує офіційний сайт клубу.

"На жаль, у Лізі Європи у нас всього чотири захисники, а один з них пропускає матч. Тому я дав можливість пограти іншим футболістам. Особливих проблем в обороні не побачив, за винятком одного моменту у другому таймі, коли наші захисники проспали хорошу передачу з глибини", - сказав він.

"Але враховуючи стан газону, добре, що так все закінчилося. Якщо ми не поправимо за місяць газон, буде важко грати", - додав наставник.

За словами Маркевича, він міг використати Зозулю та Федецького, але потрібно було подивитися, хто може зіграти в Амстердамі, хто зможе їх замінити.

"Потрібно щоб судді нормально судили. Суперник час тягне - поки ми кричати не розпочали. Так же не можна! Друга жовта картка у центрі поля - її не дають. І тренер відразу замінив гравця, бо зрозумів, що його виженуть. У Лізі Європи нам судять те, що ми натренували, а тут потрібно бути дуже акуратними", - зауважив він.

"Не хочу ображати Металург або іншу команду, але, в основному, всі стоять ззаду, як вийде. І знаєте, могло вийти, якби вони забили у другому таймі. Не знаю... У нас проблема №1 - наше поле", - підсумував тренер.

Коментарі ()