Головне

Прем'єр-ліга. 17 тур. Шахтар - Олімпік 6:0. Бразильський бенефіс від "гірників"

15.03.2015 19:10 711 0
Прем'єр-ліга. 17 тур. Шахтар - Олімпік 6:0. Бразильський бенефіс від "гірників"

Донецький Шахтар відігрався на своїх земляках з Олімпіка за ганебний виліт з ЛЧ. У поєдинку на Арені Львів підопічні Луческу вже в першій половині провели чотири м'ячі, і зняли всі питання стосовно переможця, якщо такі у когось і були.

"Гірники" дуже швидко повели в рахунку, і зробили це не без допомоги суперника. На 8-й хвилині Лебідь завалив у штрафному на газон Ракицького, і "привіз" у свої ворота пенальті.

І навіть той факт, що Ігоря Литовку вважають спеціалістом по одинадцятиметрових нічим не допоміг Олімпіку - Срна виконав свій удар бездоганно. Після цього Шахтар трохи заспокоївся, але суперник ніяк таким подарунком не скористався. Олімпік грав без швидкості та ідеї, і номінальні господарі за це їх покарали.

При чому, зроблено це було дуже брутально. За чотири хвилини Литовці довелося тричі витягати м'яч зі своїх воріт - дублем відзначився Марлос, ще один гол на рахунку Гладкого.

В другому таймі малюнок гри не змінився. Шахтар грав у своє задоволення, і міг забити навіть більше, ніж пропустив від Баварії, однак десь Олімпіку пощистило, а десь "гірники" вже просто починали піжонити. І все ж забиті м'яі глядачі таки побачили - ще по одному забили Тайсон і Тейшейра, які і встановили підсумковий рахунок 6:0 на користь команди Луческу.

Таким чином, Шахтар продовжує боротьбу за друге місце з Дніпром, тримаючи в думках можливу осічку Динамо, яка збільшить шанси "гірників" на боротьбу за перше місце.

Що стосується Олімпіка, то попереду у команди Санжара тривала пауза, пов'язана з матча збірних. І використати її тренерському штабу потрібно максимально корисно, щоб в майбутньому відіграти втрачені на старті весняної частини очки в матчах з лідерами чемпіонату.

Коментарі ()