Головне

Кварцяний: "Ніхто не скаже, що ми випадково перемогли"

14.03.2015 11:03 573 0

У матчі 17-го туру української Прем'єр-ліги Волинь і Карпати показали відкритий футбол.

Про це заявив головний тренер Волині Віталій Кварцяний, який прокоментував перемогу своєї команди у матчі 17-го туру із львівськими Карпатами.

"Сьогодні був відкритий футбол з двох сторін. Йшов фон західного дербі, і нам цікаво було грати з такою амбіційною командою, як Карпати. Тим більше на фоні попередньої домашньої поразки Карпат від "Дніпра". В нас подібна була ситуація у першому колі, коли ми програли вдома Дніпру, в наступній грі хотіли реабілітуватися у грі з Карпатами, і також програли 0:2", - зазначив він.

"Ситуація у Львові склалася ідентичною, як у нас в Луцьку. Ми побоювались Карпат, у яких виховується така амбітна молодь. Боялися агресивності молоді, у якої вже проявляються відтінки дорослого футболу", - зауважив Кварцяний.

За його словами, Волинь мала деяку перевагу в індивідуальній грі завдяки наявності досвідчених гравців.

"В нас більше досвідчених гравців, таких як Ерік, Кобахідзе, Бабатунде, фон яких дав нам перевагу в індивідуальній грі. Разом з тим, у Львові ніхто не випадав. І Голодюк, і молодь грали досить активно і впевнено", - сказав тренер.

"Гра весь час вирівнювалась, обидві команди мали моменти. Ми десь трохи поспішали з їх реалізацією. Думаю, що ніхто не скаже, що ми випадково перемогли. Карпатам бажаю успіху та перспективи", - підкреслив Кварцяний, слова якого наводить прес-служба Волині.

Коментарі ()