Головне

На 50-й хвилині давати картку за затримку часу... Я вперше таке зустрічаю, - Ротань

13.03.2015 00:58 419 0

Руслан Ротань так і не зрозумів, за що він отримав жовту картку у першому матчі з Аяксом, яка тепер означає для нього дискваліфікацію.

Про це в ефірі телеканалу "2+2" розповів сам півзахисник і капітан дніпропетровського Дніпра.

"Коли команда забиває гол, вона відходить назад і шукає шансів на контратаках. Сьогодні гра була важкою. Суперник також дуже серйозний, але нам вдалося забити швидкий м'яч, далі відійшли, діяли на контратаках і ще могли забити", - сказав він.

"Але могли і пропустити наприкінці першого тайму, та, напевне, результат справедливий. Жорстко зустрічав суперників? Ну а як у футболі грати? Це ж не балет. Ми розуміємо, куди дійшли, і ми голодні до цього, дуже хочеться перемагати", - додав гравець.

За словами Ротаня, Дніпро віддає собі звіт, проти кого команда грає на таких серйозних стадіях євротурніру.

"Дисципліна, настрій сьогодні були на найвищому рівні - це радує. Може, десь щось не виходило, але потрібно віддати належне супернику, який добре володів м'ячем", - зауважив він.

На запитання, за що Руслан отримав попередження, яке не дасть йому зіграти в Амстердамі, він відповів, що і сам не розуміє.

"За затримку часу. Але на 50-й хвилині за таке давати картку... Я вперше у житті таке зустрічаю. Не знаю навіть, що відповісти. Якщо дали жовту картку, значить я був не правий. Правда, я не зрозумів суддю", - підсумував він.

Коментарі ()