Головне

де Бур: "Звичайно, ми знаємо про те, що на сході України йде війна"

11.03.2015 19:46 483 0

Дніпро - це дуже сильна команда, яка може в будь-який момент піднести супернику неприємний сюрприз.

Про це на передматчевій прес-конференції заявив наставник Аякса Франк де Бур.

"Це дуже сильна команда, яка може в будь-який момент піднести супернику неприємний сюрприз. Дніпро переважно складається з українців, також є парочка бразильців. Особливу увагу варто звернути на Євгена Коноплянку, який є одним з лідерів збірної України", - зауважив де Бур.

"Взагалі ж дніпряни добре тримають м'яч і дуже якісно проводять атаки. Уже чимало говорить той факт, що Дніпро пройшов Олімпіакос, результативно зігравши з ним в Греції і показавши хороший футбол", - зазначив тренер Аякса.

За словами де Бура, Аякс чекає напруженої гри і складної боротьби.

"Ми знаємо справжню силу Дніпра, тому чекаємо напруженої гри і складної боротьби. Постараємося побільше контролювати м'яч і не пропустити. Хоча не скажу, що буду задоволений рахунком 0:0", - пояснив фахівець.

"Будь-яка команда, яка бере участь у двоматчевій дуелі, буде твердити про важливість поєдинку. Але це не означає, що ми будемо грати на нічию", - додав він.

Наостанок де Бур прокоментував конфлікт на сході України.

"Випав жереб, і ми повинні були їхати в Україну. Звичайно, ми знаємо про те, що в країні йде війна. Те, що страждають і гинуть люди, - дуже погано. Про перенесення матчу на нейтральну територію ми не думали", - зазначив він.

"Я знаю, що ситуація в Києві - під контролем. Але взагалі моя справа не думати про безпеку, а тренувати гравців", - наводить слова де Бура kp.ua.

Коментарі ()