Головне

Ліга Чемпіонів. Реал - Шальке 3:4. Мадрид з боєм виходить до чвертьфіналу

11.03.2015 00:01 716 0
Ліга Чемпіонів. Реал - Шальке 3:4. Мадрид з боєм виходить до чвертьфіналу

Мадридський Реал прогнозовано вийшов до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Однак, зробили це підопічні Анчелотті не так легко, як очікувалося після комфортної виїзної перемоги над Шальке 0:2. Сьогодні "вершкові" програли 3:4, однак цього вистачило, аби залишити гельзенкірхенців за бортом подальшої боротьби за трофей.

Гра почалася з активного пресингу Шальке, що дуже швидко втілився у гол Фухса, який з центра штрафного ударом в кут переграв Касільяса. Реал виявився трохи неготовим до такого напору з боку німецького клубу, однак вже за 5 хвилин рахунок зрівняв Кріштіану Роналду. Після подачі з кутового португалець виграв повітря і відправив м'яч у сітку воріт Велленройтера.

Однак, пропущений м'яч не зупинив команду Ді Маттео, а лише додав їй спортивної злості. Вдруге Ікеру Касільясу довелося витягати м'яч з сітки своїх воріт на 40-й хвилині після удару Хунтелаара, який першим опинився на добиванні в штрафному господарів.

Проте, і цього разу перевага "гірників" трималася лише 5 хвилин. В кінцівці тайму вдруге головою забиває Роналду, по перерві німці пропускають від Бензема, і на цьому, здається, інтрига в матчі зникає остаточно і безповоротно.

Але іншої думку стосовно цього були гравці Шальке, які продовжили гнути свою лінію. На 57-й хвилині Касільяс капітулював перед 19-річним Сене, який з-за меж штрафного поклав м'яч в дальній кут і зрівняв рахунок. А на 84-й вдруге забив Хунтелаар, ожививши гру на заключні хвилини.

Шальке завершив матч в атаці біля штрафного суперника, однак, забити більше команді Ді Маттео так і не вдалося. Німці показали, що значить грати серцем, на характері, проте в наступне коло проходить Реал, який сьогодні взяв своє досвідом і майстерністю.

Коментарі ()