Головне

Другий тайм можна занести нам в актив, - Чанцев

08.03.2015 00:06 231 0

Запорізькому Металургу наразі не вистачає ні реалізації, ні досвіду, ні класу.

Про це розповів головний тренер запорожців Анатолій Чанцев, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Ми сьогодні грали з класною командою, укомплектованою високотехнічними, досвідченими футболістами, які не один сезон грали разом. Хоча ми розбирали їхні ігри ретельно, але, на жаль, перший тайм у нашому виконанні вийшов скутим", - сказав він.

"Діяли невпевнено, багато було браку у передачах . Як наслідок, донецький Металург контролював хід гри у першому таймі, добився результату. У другому таймі намагалися у хлопців вселити впевненість. Намагалися швидше передавати м'яч і переміщатися по полю. Думаю, частково це вдалося", - додав наставник.

За словами Чанцева, у другому таймі гра вирівнялася, його підопічні створили ряд гольових моментів, але реалізувати їх не вдалося.

"Якщо ми не забили, то, звичайно, що нам не вистачило реалізації. Але не вистачає нам ні реалізації, ні досвіду, ні класу. На думку нашого тренерського штабу, другий тайм можна занести нам в актив. Була комбінаційна та командна гра", - пояснив він.

"Була та гра, яку ми награвали на зборах. Швидкі переміщення, контроль м'яча у першу чергу. Це все було у другому таймі, як наслідок - виникали моменти біля воріт суперника", - підсумував тренер.

Коментарі ()