Головне

Вернидуб: Футболу не було. Я б краще у Маріуполі зіграв, там поле краще

07.03.2015 19:23 280 0

Прем'єр-ліга та Федерації футболу України не повинні були дозволяти проводити навесні матчі на дніпропетровському стадіоні Метеор.

Про це після поразки від Іллічівця заявив головний тренер луганців Юрій Вернидуб, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Якою може бути коментар по грі? Хіба вона була? Футболу не було. Було - бий-біжи. Хіба може Федерація дозволяти грати на таких полях? Це знущання над усім футболом України. Хочу побачити, щоб на цьому полі зіграли Шахтар, Динамо, Дніпро", - сказав він.

"Як можна команді готуватися до гри? На стадіоні перебуває близько тисячі чоловік. Багато дітей, всі забігають у роздягальню, бігають туди-сюди, шум-гам... Просто здивований і вражений. Бачив багато, але таке зустрічаю вперше", - додав наставник.

При цьому Вернидуб привітав Іллічівець із заслуженою перемогою.

"До цього полю вони більш звиклі. Якби грали на іншому полі, тоді гра була б іншою. Як можуть люди дивитися на такий футбол? А потім ми говоримо, що у нас на трибунах мало вболівальників", - зауважив він.

"Усі чудово розуміють, у країні важкий час, але це не привід для того, щоб проводити ігри Прем'єр-ліги на такому стадіоні та за таких умов. Не уявляю, як делегат дозволив грати на цьому стадіоні при цьому бардаку, який має місце на території", - розійшовся Вернидуб.

За словами тренера, забороняють грати на хороших полях в Одесі, Харкові.

"Я б краще у Маріуполі зіграв. Там набагато краще поле, і впевнений, що гра пройшла б нормально", - підсумував він.

Коментарі ()