Головне

Дніпропетровське дербі на користь Павелка

07.03.2015 00:47 421 0
Дніпропетровське дербі на користь Павелка

Андрій Павелко – новий президент Федерації футболу України. Змови між Григорієм Суркісом та Ігорем Коломойським не вийшло. Але якщо вона й була, то вона залишиться в таємних домовленостях С+К+П.

Перед самими виборами  лише одна одна людина була усміхнена – це кандидат в президенти ФФУ Ігор Коломойський.

"Свобода слова в Україні вже існує, а чи існує свобода вибору – побачимо за результатами голосування сьогодні", - заявив власник Дніпра.

Сам Конгрес ФФУ проходив у стилі КПРС і єдине, що змінилося, то це гасла на кшатлт: Слава Україні. Далі події пішли за сценарієм. Головуючим на Конгресі ФФУ вибрали Григорія Суркіса. Потім були виступи кандидатів на посаду президента ФФУ. Грисьо був швидкий, але малозрумілий навіть для журналістів.

Наступним був Павелко. Риторика та ж сама: великий відео ролик про наше сьогодення до якого успішно "примазався" Ігор Коломойський, заявивши, що він також готовий підтримати цю програму (сміх у залі - Чемпіон).

Після ж виступу Павелка єдиний хто йому задав питання – це був Коломойський. На питання про команду Павелка, той відповів розмито: мовляв потім розкажу.

Найцікавіше, що вести Конгрес ФФУ довірили почесному президенту ФФУ Григорію Суркісу. Людині, при якій ці самі вибори президента ФФУ були схожими на обрання генсека КПРС. У своїх кращих традиціях Суркіс-старший виступив і цього разу.

Після виходу на арену цирку Ігоря Коломойського  Суркіс відкланявся ідеї власника Дніпра. Мовляв, якщо у ФФУ домовляються про бюджет клубів у 10 млн для клубів Прем`єр-Ліги, то інші кошти, які витрачають власники клубів, підуть на рахунки Федерації для розвитку дитячо-юнацького та регіонального футболу. У цей момент, мабуть, перехристилися і Ахметов , і Суркіс-молодший. А від Коломойського пішов ще один сигнал – Дніпру не варто очікувати боротьби за чемпіонство.

Після реверансу від Суркіса-старшого на адресу Коломойського пішли чутки, що має бути сенсація. Але нічого дивного не сталося. Павелко виграв вибори  в одну хвіртку. Коломойський ці вибори програв з тріском, але не визнає себе переможеним.

Тепер ситуація по новим кадрам. Двома першими віце-президентами ФФУ стали Вадим Костюченко та Олександр Бандурко. Це обидві людини Григорія Суркіса. Але в даній ситуації це скоріше компроміс між Павелком та Суркісом, результати якого нам поки не відомі.

Ще одне найбільш інтригуючи і найменш очікуване повернення у ФФУ – Сергій Васильєв. Один з творців "темників" в українських ЗМІ і вірний йсолдат Віктора Медведчука та Григорія Суркіса знову стає головним рупором ФФУ, хоча поки і таємним.

Нагадаємо, що результати виборів очільника ФФУ для Ігоря Коломойського були прогнозовані, про що сам власник Дніпра заявив вже після конгресу.

Нагадаємо, напередодні Павелко дав інтерв'ю Чемпіону, у якому обіцяв, що ні Коломойський, ні Ахметов, ні Суркіс ним не будуть керувати.

Коментарі ()