Головне

Коломойський бажав, щоб Суркіс балотувався на посаду президента ФФУ

02.03.2015 07:53 352 0

Власник дніпропетровського Дніпра Ігор Коломойський бажав, щоб на посаду президента Федерації футболу України балотувався Григорій Суркіс.

Про це він сказав у прогорамі Профутбол на телеканалі 2+2.

"Кандидатура Павелка обговорювалася, вона була з усіма погоджена. У мене особисто Павелко запитував, чи не буду я проти, щоб він висувався. Я сказав, що не буду проти. Але давайте розділимо на дві частини. У нас назріла ситуація зі зміною президента федерації Конькова. Ви пам'ятаєте, як він обирався, що це супроводжувало, які були баталії.

Можна по-різному оцінювати роботу Суркіса, але тоді з ним вчинили несправедливо. Я до останнього сподівався, що Григорій Михайлович теж балотуватиметься, і в чесній боротьбі ми отримаємо результат, який був сфальсифікований в 2010 і 2012 роках. Але у зв'язку з тим, що він не балотувався...

Павелко спілкувався з усіма президентами клубів, і зі мною спілкувався. Я був не проти - молода амбітна людина, тим більше з Дніпропетровська. Це жарт. Я був не проти, але коли почалися тіньові ігри... Я не розумію, хто заважає Павелко виграти в чесній боротьбі. Яка необхідність була примушувати Лубківського і Харченка зніматися, - цитує Коломойського matchday.ua.

Нагадаємо, що вибори президента ФФУ пройдуть 6 березня, а серед претендентів на цю посаду Андрій Павелко, Ігор Коломойський та Ярослав Грисьо.

Коментарі ()