Головне

Стеценко: Ставиться завдання пройти Аякс і вийти у наступний раунд

27.02.2015 18:25 512 0

В історію по-справжньому можна увійти, тільки вигравши який-небудь трофей.

Про це після виходу в 1/8 фіналу Ліги Європи розповів генеральний директор Дніпра Андрій Стеценко, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Безумовно, ми задоволені, що нарешті подолали бар'єр 1/16 фіналу, який нам упродовж довгого часу не підкорявся. Водночас не варто переоцінювати історичну значимість цього факту - в історію по-справжньому можна увійти, тільки вигравши який-небудь трофей", - сказав він.

"Зазначу, що хлопці повністю виклалися на полі, довели свою спроможність і ні в чому не поступилися досить іменитому супернику. Олімпіакос - чемпіон Греції, нинішній лідер чемпіонату, яскраво грав восени у Лізі Чемпіонів", - додав гендиректор.

Тому, за словами Стеценка, вдвічі приємніше пройти таку команду.

Що стосується Аякса, директор Дніпра вважає, що це - не найгірший варіант при складі учасників 1/8 фіналу Ліги Європи.

"Думаю, команда приблизна за рівнем з Олімпіакосом, і вона нам під силу. Зрозуміло, потрібно відповідально готуватися до матчів, серйозним чином налаштовуватися", - зауважив він.

"Будемо сподіватися, що досвід, отриманий нашими футболістами за останні роки участі у єврокубках, допоможе. Звичайно ж, буде ставитися завдання пройти у наступний раунд, і жодних панічних настроїв бути не повинно", - підсумував Стеценко.

Коментарі ()