Головне

Ребров: Амбіція? Обіграти наступного суперника у Лізі Європи

26.02.2015 22:57 553 0

До пропущеного м'яча у матчі з Генгамом у Динамо було достатньо моментів, тому можна було завершувати гру раніше.

Так вважає головний тренер київського клубу Сергій Ребров, про що розповів в ефірі телеканалу "Футбол 2".

"Важко, звичайно. Я радий, що хлопці витримали. Ті футболісти, які вийшли на заміну, вони працювали. Сьогодні потрібно було пахати", - сказав він.

"До пропущеного м'яча у нас було достатньо моментів, можна було завершувати гру раніше. Головне, що дотерпіли та вийшли у наступний раунд", - додав наставник.

За словами Реброва, після виходу Теодорчика Кравець змушений був "опуститися" назад, і відпрацював Артем на цій позиції, як міг.

"Я вдячний хлопцям, вони терпіли. Та кількість уболівальників, яка прийшла, допомагала, спасибі їм, що прийшли. Лукаш? Я бачив, як Тео працює на зборах, і він був винагороджений за це", - зауважив він.

Також тренер вважає, що і Буяльський заслужив своєю грою на зборах місце в основному складі.

"Той же Женя Чумак вийшов. Він заслужив це своєю грою на зборах. І я думаю, він не зіпсував гру", - пояснив Ребров.

"Коли Генгам програвав, то пішов уперед. З'явилися зони, куди ми вривалися. Можливо, перерва у дев'ять хвилин пішла хлопцям на користь. Вони відпочили трішки, ми вигравали, тримати такий рахунок потребує нервового напруження. Добре, що все добре закінчилося", - додав наставник.

За його словами, Динамо ще не думає про наступного суперника у Лізі Європи.

"Ми готуємося до конкретної гри. Дізнаємося який суперник, з ним і будемо грати. Думаю, Динамо заслуговує більшого раунду, ніж є зараз. Будемо готуватися та будемо битися далі. Амбіція - обіграти наступного суперника", - підсумував Ребров.

Коментарі ()