Головне

Суркіс: Емоції стримані, хлопці налаштовуються на матч з Металістом

26.02.2015 22:45 425 0

Після перемоги над Генгамом у футболістів Динамо були стримані емоції, бо вони вже почали налаштовуватися на недільний матч чемпіонату з Металістом.

Про це в ефірі телеканалу "Футбол 2" розповів президент київського клубу Ігор Суркіс.

"Будь-який поєдинок я пропускаю через себе. Сьогодні був особливий поєдинок. Десь своїми словами після першого матчу я посил надіслав і вболівальникам, і команді, що вони повинні виграти", - сказав він.

"Сьогодні це сталося. Я дуже радий. Хлопці зробили те, що вони мали зробити за своїх товаришів, які були незаслужено вилучені", - додав власник клубу.

За словами Суркіса, він був дуже здивований, коли побачив у заявці на матч молодого Євгена Чумака.

"Це означає, що всі команди, всі тренери працюють на першу команду. Сергій Ребров сказав, що тренери дублю порекомендували цього гравця, що він вийде та буде боротися, і це він довів", - пояснив він.

"Я привітав хлопців, вони - молодці. Ми помітили із Сергієм Станіславовичем, що емоції стримані, бо хлопці налаштовуються на недільний матч. У нас старт чемпіонату України, де ми не повинні почивати на лаврах", - зауважив Суркіс-молодший.

Президент "біло-синіх" зазначив, що перший гол у виконанні Лукаша Теодорчика був дуже важливим для впевненості.

"Вважаю, що команда зіграла досить дисципліновано. Вчасно забили. Ну пропустили... Але футбол без помилок не буває. Тут же забили третій м'яч, довели до переможного завершення", - резюмував він.

Суркіс також зазначив, що зіпсувала враження від матчу витівка вболівальників.

"Я не знаю, хто кого провокував. Можливо, французькі вболівальники... Але на своєму стадіоні ставити під сумнів роботу, яку виконує команда. Потрібно бути стриманими, тим більше у такий непростий час. У нас, здається, нічого не залишилося у країні, окрім футболу", - поділився він думкою.

"Стадія у Лізі Європи? Якщо ми пройдемо у наступну стадію, то захочемо й у наступну. А вилетимо - буде прикро. У будь-якій ситуації кінцева мета - бути першим. Завтра жеребкування. Хто нам випаде, тоді і будемо ставити завдання", - підсумував Суркіс.

Коментарі ()