Головне

Ігор Гатауллін: "94 делегати з усієї Вінницької області підтримали кандидатуру Павелка"

26.02.2015 17:20 358 0

94 делегати з усієї Вінницької області підтримали кандидатуру Андрія Павелка на посаду президента ФФУ.

Про це у телефонній розмові кореспонденту Чемпіона повідомив голова Федерації футболу Вінницької області Ігор Гатауллін, який прокоментував інтерв'ю Андрія Павелка, в якому, нагадаємо, йдеться про можливий підкуп делегатів.

"Я знаю про цю інформацію з інтерв'ю Павелка. Особисто на мене з цього приводу ніхто не виходив", - повідомив він.

Гатауллін наголосив, що Андрія Павелка у кандидати в президенти ФФУ висувала звітно-перевиборча конференція Вінницької обласної федерації, а не виконком, додавши, що підтримка Павелка Вінницькою Федерацією залишається незмінною.

"Я хочу підкреслити, що у мене не виконком, а звітно-перевиборча конференція. Саме звітно-перевиборча конференція Вінницької обласної федерації висувала Андрія Павелка у кандидати в президенти ФФУ. Тобто це 94 делегати з усієї Вінницької області, які підримали його кандидатуру", - зазначив він.

"Моя думка не змінилася. Зрозумійте,  я ж одноосібно не можу змінити свою позицію. Для цього мені потрібно зібрати конференцію, а вже на ній поставити питання про те, що Вінницька обласна Федерація футболу в особі конференції, а не виконкому, змінила свою позицію", - підкреслив Гатауллін.

Нагадаємо, раніше свій коментар з приводу можливого підкуку делегатів висловив голова Федерації футболу Чернівецької області Василь Орлецький.

Коментарі ()