Головне

УЄФА визнав зустріч Динамо - Генгам матчем підвищеного контролю

26.02.2015 14:55 544 0

У четвер, 26 лютого, в Києві відбудеться матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи між Динамо і французьким Генгамом. З урахуванням військової агресії і подій, які відбуваються в Україні, комітет УЄФА з проведення змагань відніс майбутній поєдинок на НСК Олімпійський в категорію матчів підвищеної уваги.

Перед грою в Києві делегат матчу фін Петер Лундстрем попросив приймаючу сторону звернути особливу увагу на безпеку проведення поєдинку, згадавши випадки, коли на київській арені під час проведення інших матчів використовувалися петарди і вибігали вболівальники.

Крім того, УЄФА намірений жорстко відстежувати появу на трибунах столичного стадіону різних банерів політичного забарвлення, інформує MatchDay.

Незважаючи на відмову від офіційного фан-клубу Генгама відправляти до Києва своїх вболівальників, кілька шанувальників французької команди прибудуть до Києва самостійно. Їм виділені квитки в 69 блок столичного стадіону.

Раніше повідомлялося, що УЄФА не дозволив вболівальникам київського Динамо провести патріотичну акцію на сьогоднішньому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи проти Генгама.

Коментарі ()