Головне

Прес-аташе Шахтаря пішов з клубу, бо йому огидно жити в Україні

26.02.2015 00:36 1269 0

Донецький Шахтар залишився без прес-аташе, бо людині, яка виконувала цю роботу категорично не подобається те, куди рухається Україна.

Про це заявив Tribuna.com сам Руслан Мармазов, який до 1 березня ще буде вважатися прес-аташе клубу, який належить Рінату Ахметову.

"Шахтар змушений перебувати у Києві та Львові, а мені жити у цих містах не подобається. Так що зараз я у Москві, далі буду або тут, або у Донецьку - подивлюся", - сказав він.

"Те, куди рухається Україна, мені категорично не подобається. Але, як ви розумієте, поки я був офіційним представником клубу, публічно заявляти про це я не міг. Завжди б знайшлися бажаючі представити мої слова як позицію всього Шахтаря", - додав Мармазов.

За його словами, його погляди не збігаються з тим, що наразі панує на території України

"Мені огидно, як українська держава поводиться по відношенню до них (жителів Донецька та Луганська, - прим. Чемпіона). Як ви це назвете - сепаратизмом чи ні - ваша справа. Ви думаєте, я єдиний у країні такий? Що стосується відділення східних регіонів від України, то воно вже давно відбулося, і назад шляху немає", - зауважив він.

"Мене давно і багато що не влаштовує в Україні. До страшного дійшло: мені стало важко перебувати на стадіоні. Там футболу тепер менше, ніж усіх цих ідіотських стрибків, божевільних речівок, співів та інших проявів незрозумілого для мене геройства. Все це мене дратує і пригнічує", - розійшовся Мармазов.

Ще поки прес-аташе донецького клубу, "пішов з клубу під тиском політичної ситуації" - так він вважає це має коректно звучати.

"Мої погляди не збігаються з тим, що зараз панує на території України. Більше того, це різні полюси. У кожного є право на свої політичні погляди, це його особиста справа", - пояснив він.

"Для мене точка неповернення - це травневі події в Одесі, коли спалили людей, і коли львівський "Беркут" поставили на коліна. Я не вірю у масове прозріння. Уявляю собі, яким був рівень загрози, якщо вони пішли на таке приниження. З цього моменту вважайте, що Україна впала, і територія Донбасу не буде входити до її складу", - резюмував Мармазов.

Коментарі ()