Головне

Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Ювентус - Боруссія Д 2:1. Поразка, що влаштувала Дортмунд

24.02.2015 23:52 732 0
Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Ювентус - Боруссія Д 2:1. Поразка, що влаштувала Дортмунд

Ювентус та Боруссія Дортмунд станом на 24 лютого 2015 року знаходяться на різних полюсах у своїх національних чемпіонатах. Стара синьйора є лідером Серії А, а підопічні Юргена Клоппа думають, як би не вилетіти з Бундесліги. Втім на результат першого матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, це не особливо вплинуло. Німці довели, що їх з рахунків в цьому турнірі не варто списувати.

Усі голи в цьому матчі прийшлися на перший тайм, створивши хіт-парад помилок захисників обох команд. Вже на 13-ій хвилині після пасу Мората Тевез забивав у порожні ворота з під Хумельса, який прогавив аргентинця перед воротами. До того ж в цьому епізоді прямолінійно зіграв Вайденфеллер, котрий вибив м`яч рукою прямо на форварда Юве.

Довго тріумфувати італійцям не довелося. На 20-й хвилині Кьєлліні забуксував з м`ячем поблизу власного карного майданчика і його обікрав всюдисущий Ройс, легко обіграв Буффона і зробив рахунок 1:1.

Після 1:1 відбувся деякий штиль на полі, але гол в роздягальню створив Ювентус. Цього разу у воротах Вайденфеллера розписався Мората, який залишив позаду гравців захисту Дортмунда. Отже, у першому таймі обидві команди на двох створили 4,5 гольових моментит і забили три голи. У завершальні 45 хвилин матчу уболівальники взяття воріт так і не побачили.

Боруссія грала обережно при поразці 1:2 і дала зрозуміти, що в першому матчі німців мінімальна поразка цілком влаштує. Ювентус забігав і в нього почало щось виходити в завершальні 15-ть хвилин, але на ще один гол команда Аллегрі так і не награла. Воротарі обох команд в цьому матчі не особливо були завантажені роботою. Схоже, що і Буффону, і Вайденфеллеру доведеться добре попрацювати вже у матчі-відповідь у Дортмунді 18 березня.

Коментарі ()