Головне

Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. ПСЖ - Челсі 1:1. Моурінью з Парижу вивіз нічию

17.02.2015 23:52 583 0
Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. ПСЖ - Челсі 1:1. Моурінью з Парижу вивіз нічию

Як і рік тому (команди грали в 1/4 фіналу), перший матч протистояння між ПСЖ та Челсі повинен був відбутися на Парк-де-Пренс. Тоді парижани зуміли виграти з рахунком 3:1, однак у Лондоні поступилися з рахунком 0:2. Як підсумок, гол від Челсі у Франції залишив парижан за бортом подального розіграшу турніру. Не вдалося не пропустити парижанам і в сьогоднішньому матчі.

Команди активно розпочали зустріч. ПСЖ, на правах господаря поля, першим став нагнітати обстановку біля воріт суперника, створишви за дві хвилини два гольові моменти. Спочатку Куртуа парирував удар Матюйді, а вже після другої хвилі голкіпер Челсі відбив постріл Ібрагімовича, який пробивав після навісної передачі того ж Матюйді.

Щодо гри в атаці Челсі, то команда Моурінью тільки до середини тайму створила кілька моментів біля воріт Сірігу, однак що з прострілом Азара, що зі штрафним від Фабрегаса голкіпер паризького клубу впорався без проблем. На 33-й хвилині ПСЖ знову мав забивати, але Кавані, отримавши пас на ближній стійці, не зумів переграти Куртуа, який насилу зміг парирувати м'яч удару уругвайця. А вже через три хвилини своїм першим ударом у площину воріт рахунок відкрили футболісти Челсі: Террі зачепився за м'яч на лівому фланзі, розвернувся і виконав навіс у карний майданчик. Кехілл скинув на Івановича, а той у дотик вразив ближній кут воріт Сірігу.

Після цього голу Челсі відійшов дещо назад, а ПСЖ знову перехопив ініціативу, однак, крім неточного удару Ібрагімовича зі штрафного, господарі у першому таймі більше нічого не створили.

Після перерви гра ПСЖ кардинально не змінилася, однак рахунок парижани таки зуміли зрівняти. Зробив це нападник Едінсон Кавані, який потужно пробив головою повз Куртуа після класної передачі Матюйді. Після голу господарі дещо окрилилися і створили ще кілька небезпечних моментів. Та Куртуа нівелював вихід один на один від Ібрагімовича, а вже добивання від Лавецці прийняв на себе захисник. 

За 20 хвилин до фінального свистка команди зменшили оберти, взявши час на перепочинок. Втім, останню десятихвилинку ПСЖ провів максимально активно, змусивши суперника притиснутися до власних воріт. Загрожували воротам Куртуа все ті ж Кавані та Матюйді. Удар першого парирував Куртуа, а другий не встиг на фактично гольовий простріл від Пасторе. Як підсумок - 1:1, і все найцікавіше команди залишили на матч-відповідь, який 11 березня відбудеться в Лондоні.

Коментарі ()