Головне

Шахраї продають львів'янам підроблені квитки на матч Ліги чемпіонів

15.02.2015 09:03 343 0

Матч донецького Шахтаря у рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з мюнхенською Баварією викликав великий інтерес у вболівальників, тому квитків на матч майже не залишилось, повідомляє Галичина Спортивна.

Однак на тлі ажіотажу навколо цієї гри активізувалися шахраї, які пропонують за завищеною ціною придбати квитки, при чому, не завжди справжні, повідомляє прес-служба донецького клубу.

"Перепродаж квитків заборонений правилами, - говорить виконувач обов'язків генерального директора стадіону Донбас Арена" Вадим Гунько. - Скориставшись послугами шахраїв, уболівальник може витратити свій час і гроші, приїхати на стадіон, але так і не потрапити на футбол".

Щоб не стати жертвою махінацій, придбайте квитки тільки в касах стадіону, офіційних точках продажу або на сайті ФК Шахтар. І звертайте увагу на те, як він виглядає, наголошують представники клубу. Справжній квиток на матч Ліги чемпіонів друкують на спеціальному папері і має декілька ступенів захисту (голограма з логотипом і написом "Донбас Арена", штрихкод, кольорова палітра і т. д.).

Коментарі ()