Головне

Агент: "Мбокані націлений на головну мету - виграти з Динамо чемпіонат"

14.02.2015 11:26 428 0

Нападник збірної ДР Конго та київського Динамо Дьємерсі Мбокані, який став бронзовим призером Кубка африканських націй, проходить реабілітацію після турніру.

Про це в інтерв'ю matchday.ua заявив агент нападника бельгієць Крістоф Хенротей.

Агент, котрий також представляє інтереси Тібо Куртуа (Челсі), Кевіна Міраласа (Евертон) і Ромелу Лукаку (Евертон), запевнив, що форвард не залишить столичний клуб, як мінімум, до кінця поточного сезону.

"По-перше, для того, щоб все було зрозуміло: у Мбокані контракт з київським Динамо. Це гарний, великий клуб. Команда зараз грає дуже добре і має всі шанси здобути перемогу в чемпіонаті. Дьємерсі в Україні і в Динамо почуває себе дуже гарно", - зазначив він.

"Зараз він зосереджений на тому, щоб якнайкраще проявити себе в Динамо, та робити те, що вимагають від нападника і за яким критерієм оцінюють його результат - забивати голи. Він націлений на головну мету - виграти з Динамо чемпіонат. Нічого не може бути важливішого", - заявив агент гравця.

Хенротей також повідомив, що під час турніру КАН-2015 Мбкані отримав пошкодження.

"Чи претендує мій клієнт на декілька вихідних після Кубка африканських націй? Не зрозумів вашого запитання. З якої воно планети? Ви маєте знати, що Дьємерсі зараз травмований, і це не так, що він вирішує: я хочу туди, чи сюди", - заявив він.

"Він зараз працює з лікарем, аби підібрати найкращу програму відновлення, робить усе можливе, щоб якнайшвидше повернутися до команди. Все для того, щоб забивати голи і виграти чемпіонат. Все інше - взагалі не важливе. Відпустка, чи щоб б там не було. Мбокані намагається якомога швидше одужати", - підкреслив агент форварда.

Коментарі ()