Головне

Коломойський офіційно став кандидатом у президенти ФФУ

05.02.2015 20:25 507 0

Станом на 5 лютого, Робочою групою з підготовки XVII позачергового Конгресу Федерації футболу України опрацьовано протоколи засідань керівних органів 47 з 49 колективних членів ФФУ.

У середу, 4 лютого, було отримано протоколи засідань Федерації футболу Волині та Рівненської обласної федерації футболу з пропозиціями щодо обрання делегатів на Конгрес та висунення кандидатів на посаду президента ФФУ.

Виконком ФФ Волині змінив своє рішення від 19 січня 2015 року у зв’язку зі зняттям кандидатури Лубківського Маркіяна Романовича.

Натомість, Федерація футболу Волині підтримала кандидатуру Коломойського Ігоря Валерійовича, повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Рівненська ОФФ висунула кандидатуру Павелка Андрія Васильовича.

5 лютого Робоча група отримала протокол засідання Загальних зборів Прем’єр-ліги України з рішенням щодо обрання делегатів Конгресу та клопотанням стосовно кандидатів у члени Виконавчого комітету ФФУ.

Кандидатур на посаду президента ФФУ висунуто не було.

Таким чином, 42 з 49 колективних членів ФФУ підтримують Павелка Андрія Васильовича як кандидата посаду президента національної асоціації, Федерація футболу Львівської області на посаду президента ФФУ запропонувала Грисьо Ярослава Антоновича., Асоціація "Футбол-Захід" – Лубківського Маркіяна Романовича, а Федерація футболу Волині підтримала кандидатуру Коломойського Ігоря Валерійовича.

Нагадаємо, що позачерговий звітно-виборний Конгрес Федерації футболу України відбудеться 6 березня. Колективні члени висувають кандидатів на виборні посади ФФУ до 6 лютого.

Раніше повідомлялося, що президент київського Динамо Ігор Суркіс підтримує бажання власника Дніпра Ігор Коломойського балотуватися на посаду очільника Федерації футболу України.

Коментарі ()