Головне

Сачко: "У Бартуловича поки діючий контракт з Дніпром"

08.01.2015 23:26 333 0

Младен Бартулович поки не переходить в полтавську Ворсклу.

Про це заявив головний тренер Ворскли Василь Сачко, який розповів про вихід полтавської команди з відпустки й найближчі плани команди.

"Відразу після виходу з відпустки ми приступаємо до роботи в дворазовому режимі. Хлопців чекає поглиблений медогляд, і 11-го січня ми відлітаємо на наш перший навчально-тренувальний збір до Туреччини. Всі організаційні моменти, спасибі нашим керівникам на чолі з почесним президентом Костянтином Жеваго, дотримуються", - зазначив він.

"Сьогодні пізніше до нас під'їдуть наші легіонери, у яких затримуються рейси. Ігор Пердута проходить черговий етап реабілітації під наглядом німецьких фахівців. Через кілька тижнів чекаємо на його повернення. Розраховуємо й на Женю Будніка", - сказав тренер.

На його думку, у Будніка хороші дані, щоб рости і розвиватися в полтавському клубі.

"У нього хороші дані, щоб рости і розвиватися в нашій команді. Це гарна бойова одиниця, конкуренція в лінії атаки нам точно не завадить", - зазначив фахіввець.

"Про те, що писали з приводу можливого переходу в наш клуб Младена Бартуловіча, то у нього поки діючий контракт з Дніпром, так само, як має діючий контракт з Ворсклою Артем Громов", - зауважив він.

Сачко також додав, що завдання Ворскли на сезон - покращувати якість гри і працювати над результативністю.

"Завдання на сезон - покращувати якість гри і працювати над результативністю. Будемо намагатися гідно конкурувати з усіма, як в чемпіонаті, так і в Кубку країни", - цитує тренера офіційний сайт Ворскли.

Коментарі ()