Головне

Луческу: "Ми шукали можливість провести міжсезоння в Бразилії цілих чотири роки"

04.01.2015 13:03 296 0

Шахтар - одна з найулюбленіших європейських команд в Бразилії.

Про це заявив головний тренер "гірників" Мірча Луческу, який поділився думкою про майбутню поїздку команди в Бразилію.

"Сьогодні Шахтар - команда високого міжнародного рівня. Клуб добре знають у всьому світі. А в Бразилії особливо, оскільки наші футболісти захищають кольори її національної збірної! Там Шахтар - одна з найулюбленіших європейських команд", - зазначив фахівець.

"Цей тур дасть бразильським любителям футболу можливість вперше побачити нас наживо. А для Шахтаря поїздка на південноамериканський континент - це міжнародний імідж, статус клубу, нові фанати. Крім того, наші бразильські футболісти гратимуть перед своїми вболівальниками, що теж дуже важливо. Тур в Бразилію стане частиною історії нашого клубу", - сказав він.

За словами Луческу, Шахтар шукав можливість провести міжсезоння в Бразилії цілих чотири роки.

"Ми шукали можливість провести міжсезоння в Бразилії цілих чотири роки! Але не виходило. Хоча, напевно, навіть краще, що все склалося саме зараз. Оскільки Шахтар вийшов на такий рівень, що вже може грати на рівних з кращими клубами Бразилії", - зауважив Містер.

"І, що не менш важливо, їх найсильніші команди теж проявляють інтерес до поєдинків з нами. Повторюся, це важливий показник в плані міжнародного іміджу Шахтаря", - додав Луческу.

На думку тренера, в Бразилії кожен матч  - це видовище, справжній футбольний спектакль.

"У Європі футбол більш дисциплінований. Тут все будується на фізичній підготовці і тактиці: гра швидка і напружена, немає часу на обдумування. А в Бразилії футбол спокійніший, не такий агресивний. Там кожен матч - видовище, справжній футбольний спектакль", - сказав румунський тренер в інтерв'ю прес-службі Шахтаря.

"Ми повертаємося в Україну 27 січня, і у нас є ще три тижні на акліматизацію", - резюмував Луческу.

Коментарі ()